Missie

Onze missie is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen als professionele outsourcingspartner.

Wij creëren waarde voor onze klanten door hen laagdrempelige en kostenbesparende oplossingen voor offshoring van administratieve dataverwerking aan te bieden. Adfinx richt zich niet alleen op de hele grote ondernemingen maar biedt ook oplossingen ook voor het Midden-en Klein bedrijf.

Ambities

De ambitie van Adfinx is om toonaangevend te worden in de markt van offshoring van administratieve dataverwerking en erkend te worden als innovatieve partner op het gebied van outsourcing. Adfinx streeft ernaar om de beste reputatie te hebben in de branche.

Groei heeft voor Adfinx, zowel in aantallen werknemers als in omzet de hoogste prioriteit. Naast groei heeft stabiliteit en continuïteit voor klanten en medewerkers onze aandacht en prioriteit. Omdat medewerkers van grote waarde zijn voor Adfinx en haar klanten, zal Adfinx voor haar medewerkers een werkomgeving creëren waarin hoge ethische en professionele standaarden worden gehanteerd en waarin gemotiveerde medewerkers met plezier kunnen werken.

Normen en waarden

Bij Adfinx zijn onze normen en waarden belangrijk als richtlijn voor ons dagelijks werk. Integriteit, professionaliteit, respect, toewijding en ontwikkeling dragen niet alleen bij aan een goede relatie met onze klanten, maar creëren ook een omgeving waarin de medewerkers gemotiveerd en met plezier kunnen werken.

Onze normen en waarden zijn kort samen te vatten in vijf kernwoorden:

1. Respect - voor onze opdrachtgevers, medewerkers en relaties
2. Integriteit - openheid en eerlijkheid
3. Toewijding - in ons werk en doen wat we beloven
4. Ontwikkeling - van ons bedrijf en met name onze medewerkers.
5. Professionaliteit - met een nadruk op kwaliteit

Vijf Kernwaarden waar Adfinx, onze medewerkers maar vooral onze opdrachtgevers de vruchten van plukken.

1. Respect - voor onze opdrachtgevers, medewerkers en relaties
  Respect voor elkaar is de basis voor de manier waarop wij met collega's en met onze relaties omgaan. Bij Adfinx wordt iedereen gerespecteerd om zijn eigen karakter en talenten en respecteert op zijn beurt ook zijn collega's in hun eigen uniekheid.
2. Integriteit - openheid en eerlijkheid
  Dat wij van onze medewerkers integriteit verwachten en dat wij dit ook nastreven naar al onze relaties, spreekt voor zich. Deze integriteit uit zich in open en eerlijke communicatie binnen ons bedrijf en naar buiten toe.
3. Toewijding - in ons werk en doen wat we beloven
  Wij staan voor wat wij bieden: betrouwbare, accurate en on-time dataverwerking op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers. U kunt er altijd van op aan dat wij in het voortraject ons uiterste best doen voor u de passende dataverwerkingsoplossing te ontwerpen. Deze klantgerichte aanpak zorgt voor de juiste inpassing van de outsourcing in uw bestaande organisatie.
4. Ontwikkeling - van ons bedrijf en met name onze medewerkers.
  Medewerkers en technologische ontwikkeling zijn de pilaren van ons bedrijf.
Adfinx is een open en lerende organisatie. Mensen worden gestimuleerd om zich voortdurend persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen, onder meer aan de hand van trainingen en intensieve begeleiding.Tevens zal Adfinx continu investeren in technologische ontwikkeling teneinde het imago als innovatieve partner waar te (blijven) maken.
5. Professionaliteit - met een nadruk op kwaliteit
  Al het bovenstaande garandeert onze medewerkers, onze klanten en al onze overige relaties van een partner die professionaliteit en kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel heeft staan, maar deze ook concreet kan bieden. Dit wordt gewaarborgd onder meer door een solide systeem voor kwaliteitscontrole.